Visszaszevasz

Friss topikok

@doktorbloghu

Linkblog

Utolsó kommentek

  • Gyűrött Papír: Üdv! Érdeklődve kattintottam a kiemelt blog részen az alábbi bejegyzésre: "Így csinálj lekvárt cukormentesen" dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fblogozine... (2017.06.22. 10:38) Mi kell ahhoz, hogy az Index2 szerkesztői kiemeljék a posztodat?
  • Sunsetjoy: A radar b@ssza felfogni, hogy kattintok azokra a gombokra, hogy törlés, vagy hogy olvastam. Minden alkalommal tölt egy picit, de csak azért, hogy a hátteret randomizálja... @Samott: Én (mivel 99%-b... (2017.06.20. 20:34) Blog.hu lájk és megújult profil oldal
  • Samott: Csunya lett a Radar (en kb. csak azt hasznalom) lehet valahol temat/dizajnt valtani? Valami letisztultabbra. Illetve index2-on ritkan jarok, de nem talalom hol lehet letiltani a layer-es megjelenest... (2017.06.15. 20:49) Blog.hu lájk és megújult profil oldal
  • kiraly.andras: Tapasztalat: ha nincs regionális szűrés, de mégsem jelenik meg a tartalom, akkor az életkor szerinti szűrés az oka. Ezt ugyanott lehet (kell) kikapcsolni, ahol az említett másikat. (2017.06.15. 10:36) Facebook oldaldoboz tartalmi probléma és persze a megoldás :)
  • trendmanó: Meglettek a követők, hurrá és köszi! (2017.06.08. 18:06) Stat parák és furcsaságok
  • Utolsó 20

Kapcsolat

2008.07.11. 17:11 sztahanov

A blog.hu-t nem robotok, hanem emberek készítik, így kapcsolatba is léphetsz velük, ha ennek szükségét érzed. Itt összefoglaljuk, ezt hogyan teheted meg.

Ha technikai problémád vagy kérdésed van, bátran írj levelet a support kukac blog.hu címre. Jobb kedvvel válaszolunk, ha nem olyan triviális dolgot kérdezel, ami le van írva a segítségblogban, érdemes ezt csekkolni először.

Ha le akarsz vetetni valamit a blog.hu-ról, a kontakt kukac blog.hu címre érdemes írni. Akkor tudunk kéréseddel foglalkozni, ha minél pontosabban megjelölöd, hogy melyik blognak melyik posztja csapta ki nálad a biztosítékot, és azt is, hogy az szerinted milyen törvényt sért. Az általános "szedjétekleazonnaleztablogotmerttűrhetetlen" típusú kérésekkel nem foglalkozunk, és teljes blogokat sem fogunk végigolvasni a téged kizökkentő mondat után kutatva.

Ha olyan blogod vagy blogposztod van, amit a blog.hu ajánlórendszerében szeretnél látni, a blog.hu címlapon találsz eszközöket ennek az ajánlására. Ha mégsem kerülne ki, az valszószínűleg szerkesztői döntés, amivel nem érdemes vitatkozni, viszont a szerkesztői motívációkat és a szerkesztési elveket nem titkoljuk, nyugodtan megkérdezheted levélben vagy ebben a blogban, ha valamit nem értesz.

Ha valami elvi jellegű kérdésed, javaslatod, értetlenkedésed van, vagy bármi olyan mondandód, ami nem fér be a fenti kategóriákba, írj egy kommentet ehhez a poszthoz. Ezt rendszeresen nézzük és vagy válaszolunk vagy akár kiemeljük a kérdésedet egy külön posztba, ha érdemesnek találjuk rá.

Címkék: kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

http://szevasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr52564017
Nincsenek hozzászólások.