Visszaszevasz

Friss topikok

@doktorbloghu

Linkblog

Utolsó kommentek

  • Gyűrött Papír: Üdv! Érdeklődve kattintottam a kiemelt blog részen az alábbi bejegyzésre: "Így csinálj lekvárt cukormentesen" dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fblogozine... (2017.06.22. 10:38) Mi kell ahhoz, hogy az Index2 szerkesztői kiemeljék a posztodat?
  • Sunsetjoy: A radar b@ssza felfogni, hogy kattintok azokra a gombokra, hogy törlés, vagy hogy olvastam. Minden alkalommal tölt egy picit, de csak azért, hogy a hátteret randomizálja... @Samott: Én (mivel 99%-b... (2017.06.20. 20:34) Blog.hu lájk és megújult profil oldal
  • Samott: Csunya lett a Radar (en kb. csak azt hasznalom) lehet valahol temat/dizajnt valtani? Valami letisztultabbra. Illetve index2-on ritkan jarok, de nem talalom hol lehet letiltani a layer-es megjelenest... (2017.06.15. 20:49) Blog.hu lájk és megújult profil oldal
  • kiraly.andras: Tapasztalat: ha nincs regionális szűrés, de mégsem jelenik meg a tartalom, akkor az életkor szerinti szűrés az oka. Ezt ugyanott lehet (kell) kikapcsolni, ahol az említett másikat. (2017.06.15. 10:36) Facebook oldaldoboz tartalmi probléma és persze a megoldás :)
  • trendmanó: Meglettek a követők, hurrá és köszi! (2017.06.08. 18:06) Stat parák és furcsaságok
  • Utolsó 20

Jobb ma egy szép hirdetés, mint tegnap két ronda

2013.09.05. 13:17 blog.hu

Drága bloggerek! Ahogy minden fölött viszonylag gyorsan elszáll az idő a weben, kedvenceink, a hirdetések is folyamatosan változnak. Hol vannak már a 120 pixel széles felhőkarcolók és az utólag viccesen full bannernek nevezett 468x60-as reklámok?

Egy biztos, ahogy a bannerek egyre látványosabbak, egyre nőnek. A korábbi sztenderd billboard hirdetést például leváltotta a 640 pixel széles roadblock, amivel már régóta találkozhattok az Indexen is. A Blog.hu újabb blogsablonjait már úgy is tervezzük, hogy az új sztenderdek alapján készült hirdetések is kényelmesen megjelenjenek bennük. A teljes átállás fokozatos lesz, aminek a végére csak ilyen bannereken kínálják majd portékáikat partnereink. Ebből annyit vesztek majd észre, hogy amelyik blog szélessége lehetővé teszi, ott szeptember 9-től roadblock hirdetés is megjelenhet a korábbi billboard  helyett.

Ettől persze nem fogják megszállni a blogotokat a kishaszonjárművek, a csokiról elnevezett oprendszerrel futó okostelefonok, és életbiztosítások. Azaz nem lesz több hirdetés, mint eddig volt.

Jó hír viszont, hogy az oldalhasáb mérete is megnőtt, így ott ti is nagyobb hirdetési helyet tudtok ajánlani saját hirdetőiteknek, ha blogsablonotok ezt lehetővé teszi.

A korábbiaknál klinikailag bizonyítottan 33%-kal kellemesebb posztolást kívánunk!

Blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

http://szevasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr575494977