Visszaszevasz

Friss topikok

@doktorbloghu

Linkblog

Utolsó kommentek

Kapcsolat

2008.07.11. 17:11 sztahanov

A blog.hu-t nem robotok, hanem emberek készítik, így kapcsolatba is léphetsz velük, ha ennek szükségét érzed. Itt összefoglaljuk, ezt hogyan teheted meg.

Ha technikai problémád vagy kérdésed van, bátran írj levelet a support kukac blog.hu címre. Jobb kedvvel válaszolunk, ha nem olyan triviális dolgot kérdezel, ami le van írva a segítségblogban, érdemes ezt csekkolni először.

Ha le akarsz vetetni valamit a blog.hu-ról, a kontakt kukac blog.hu címre érdemes írni. Akkor tudunk kéréseddel foglalkozni, ha minél pontosabban megjelölöd, hogy melyik blognak melyik posztja csapta ki nálad a biztosítékot, és azt is, hogy az szerinted milyen törvényt sért. Az általános "szedjétekleazonnaleztablogotmerttűrhetetlen" típusú kérésekkel nem foglalkozunk, és teljes blogokat sem fogunk végigolvasni a téged kizökkentő mondat után kutatva.

Ha olyan blogod vagy blogposztod van, amit a blog.hu ajánlórendszerében szeretnél látni, a blog.hu címlapon találsz eszközöket ennek az ajánlására. Ha mégsem kerülne ki, az valszószínűleg szerkesztői döntés, amivel nem érdemes vitatkozni, viszont a szerkesztői motívációkat és a szerkesztési elveket nem titkoljuk, nyugodtan megkérdezheted levélben vagy ebben a blogban, ha valamit nem értesz.

Ha valami elvi jellegű kérdésed, javaslatod, értetlenkedésed van, vagy bármi olyan mondandód, ami nem fér be a fenti kategóriákba, írj egy kommentet ehhez a poszthoz. Ezt rendszeresen nézzük és vagy válaszolunk vagy akár kiemeljük a kérdésedet egy külön posztba, ha érdemesnek találjuk rá.

Címkék: kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://szevasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr92564017
Nincsenek hozzászólások.