Visszaszevasz

Friss topikok

@doktorbloghu

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

Posztoljatok a hollywoodi mosolyról!

2011.08.03. 16:32 Bloghu Blogger

Drága Bloggerek!

Mit gondoltok a hollywoodi mosolyról? A filmvilág vakító fogsorú sztárjairól?

Ha van véleményetek, különleges filmélményetek, vagy egy hófehér mosolyú sztár, akiért a végletekig rajongtok, írjatok poszot a témában, ami megjelenik a Szebb mosoly blogon! Ha az írásotok másoknak is tetszik, a játék szponzora páros VIP-mozijeggyel jutalmazza azt.

Sőt, ha igazi mosoly-fetisiszták vagytok, vagy magatok szeretnétek meggyőződni egy látható változást igérő fogkrém hatékonyságáról, igényeljetek egy tubus MaxWhite One-t, és írjátok meg a tapasztalataitokat! A legtöbbet lájkolt bejegyzéssel akár 30.000 forintos vásárlási utalványt is nyerhettek a Colgate-től.

A játék menete:

 - írjátok meg a filmes vagy saját élményes posztot,

 - lássátok el a szebbmosoly  valamint a témától függően a mozi vagy teszt címkékkel,

 - a poszt előmoderáció után bekerül a szebbmosoly.blog.hu gyűjtőblogba,

 - az olvasók és barátaitok ott olvashatják és lájkolhatják a bejegyzéseket,

 - augusztus végén a lájkok alapján eredményt hirdetünk.

Nyeremények:

 - a legnépszerűbb hét hollywoodi mosoly témájú poszt szerzője páros VIP mozijegyet nyer,

 - a legnépszerűbb élménybeszámolók 30, 15, és 5 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek.

FONTOS! A gyűjtőblogba szánt posztban ne használjátok a more taget és ne felejtsétek el megfelelően címkézni.

Teszteléshez a colgate_jatek@mecglobal.com címen igényelhettek termékmintát. Az ezzel kapcsolatos fontos adatkezelési információkról mindenképpen olvassátok el a tájékoztatót!

A Játékszabályzatot itt találjátok.

Mosolyogni és posztot írni jó!

 

A játékos a regisztráció tényével önkéntesen és feltétel nélkül beleegyezik, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Colgate-Palmolive Kft. 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3. kezeli. 

Adatfeldolgozó a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében a regisztráció során az e-mail cím önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy Colgate-Palmolive Kft. a jövőben az itt megadott e-mail címére elektronikus hirdetést küldjön termékeiről és akciós ajánlatairól.

A regisztrációnál tett jóváhagyó nyilatkozatát Ön bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonhatja a colgate_jate@mecglobal.com email címen, vagy postai úton, a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft.  részére, a 1037 Budapest, Lajos u. 80. postacímre küldött levelében. 

Az adatkezelés célja, hogy a Colgate-Palmolive Kft. mellett a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft. a játék eredményéről értesítést küldjön a számára, valamint a nyereményeket kézbesítse. Az adatok 2011. december 31. napján törlésre kerülnek. A regisztrációs ív kitöltésével és elküldésével az érdeklődő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az abban megadott adatait a Colgate-Palmolive Kft. (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3.) a fenti célból és módon kezelje, azokat harmadik személy részére továbbítsa. Az adatszolgáltatás az érdeklődő részéről önkéntes.

 

 

1 komment

Címkék: bloghu nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://szevasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr243123060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu-zsu 2011.09.07. 09:30:14

Tudod,nincsenek szárnyaim de ha lennének,akkor is angyal volnék,nem liba.
,