Visszaszevasz

Friss topikok

@doktorbloghu

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

admin (4) ajánló (4) ajánlott bejegyzések (2) akcitó (1) aszf (1) átállás (1) authorship (1) blog.hu (8) bloggazda (1) bloggerek (2) bloggerigazolvány (3) bloggerszövetség (3) bloghu (49) blogok (1) boldaldesign (1) bővebben link (1) buli (2) cemp (1) címkék (2) címlap (4) csr (1) design (2) desktop (1) developer error (1) digg (1) editor (1) előmoderálás (1) élő bolygónk (1) exitpopup (1) exit popup (1) export (1) facebook (5) feedek (1) fejlesztés (4) fejlesztések (29) felhívás (1) fizetett (2) föld (1) fotó (1) frontend (12) funkció (1) futás (1) galéria (1) goldenblog (2) gyerek (1) hatter (1) hellókarácsony (1) hibák (3) híradó (15) hirdetés (1) hr (1) https (1) i2 (3) import (1) inda (1) indanet (1) index2 (3) ingyen (1) instagram (1) játék (1) jobs (1) jótékonyság (1) kapcsolat (2) karácsony (1) kedvezmény (1) képbeszúrás (1) kiemelés (3) klímacsúcs (1) köldöknézés (1) költözés (1) köszönet (2) közléskényszer (1) közösségek (1) közösségi (1) leállások (7) lexikon (1) lexikonnyomat (1) licensz (1) meghívás (1) mobil (4) mobilsablon (2) mosolyka (1) napozz (1) nyereményjáték (1) olimpia (1) pályázat (1) pinterest (1) póló (3) post counter (1) promó (8) sablon (5) snippet (2) statisztika (1) sün (3) süti (1) szabadon felhasználható (1) szájbarágó (5) szavazás (1) szerepkör (1) tematikus nap (2) tovább link (1) tumblr (1) tunézia (1) twitter (1) új (1) új bloghu (9) unicef (1) vivcitta (2)

Posztoljatok a hollywoodi mosolyról!

2011.08.03. 16:32 Bloghu Blogger

Drága Bloggerek!

Mit gondoltok a hollywoodi mosolyról? A filmvilág vakító fogsorú sztárjairól?

Ha van véleményetek, különleges filmélményetek, vagy egy hófehér mosolyú sztár, akiért a végletekig rajongtok, írjatok poszot a témában, ami megjelenik a Szebb mosoly blogon! Ha az írásotok másoknak is tetszik, a játék szponzora páros VIP-mozijeggyel jutalmazza azt.

Sőt, ha igazi mosoly-fetisiszták vagytok, vagy magatok szeretnétek meggyőződni egy látható változást igérő fogkrém hatékonyságáról, igényeljetek egy tubus MaxWhite One-t, és írjátok meg a tapasztalataitokat! A legtöbbet lájkolt bejegyzéssel akár 30.000 forintos vásárlási utalványt is nyerhettek a Colgate-től.

A játék menete:

 - írjátok meg a filmes vagy saját élményes posztot,

 - lássátok el a szebbmosoly  valamint a témától függően a mozi vagy teszt címkékkel,

 - a poszt előmoderáció után bekerül a szebbmosoly.blog.hu gyűjtőblogba,

 - az olvasók és barátaitok ott olvashatják és lájkolhatják a bejegyzéseket,

 - augusztus végén a lájkok alapján eredményt hirdetünk.

Nyeremények:

 - a legnépszerűbb hét hollywoodi mosoly témájú poszt szerzője páros VIP mozijegyet nyer,

 - a legnépszerűbb élménybeszámolók 30, 15, és 5 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek.

FONTOS! A gyűjtőblogba szánt posztban ne használjátok a more taget és ne felejtsétek el megfelelően címkézni.

Teszteléshez a colgate_jatek@mecglobal.com címen igényelhettek termékmintát. Az ezzel kapcsolatos fontos adatkezelési információkról mindenképpen olvassátok el a tájékoztatót!

A Játékszabályzatot itt találjátok.

Mosolyogni és posztot írni jó!

 

A játékos a regisztráció tényével önkéntesen és feltétel nélkül beleegyezik, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Colgate-Palmolive Kft. 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3. kezeli. 

Adatfeldolgozó a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében a regisztráció során az e-mail cím önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy Colgate-Palmolive Kft. a jövőben az itt megadott e-mail címére elektronikus hirdetést küldjön termékeiről és akciós ajánlatairól.

A regisztrációnál tett jóváhagyó nyilatkozatát Ön bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonhatja a colgate_jate@mecglobal.com email címen, vagy postai úton, a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft.  részére, a 1037 Budapest, Lajos u. 80. postacímre küldött levelében. 

Az adatkezelés célja, hogy a Colgate-Palmolive Kft. mellett a Mediaedge:cia Hungary Médiaügynökség Kft. a játék eredményéről értesítést küldjön a számára, valamint a nyereményeket kézbesítse. Az adatok 2011. december 31. napján törlésre kerülnek. A regisztrációs ív kitöltésével és elküldésével az érdeklődő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az abban megadott adatait a Colgate-Palmolive Kft. (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3.) a fenti célból és módon kezelje, azokat harmadik személy részére továbbítsa. Az adatszolgáltatás az érdeklődő részéről önkéntes.

 

 

1 komment

Címkék: bloghu nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://szevasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr783123060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu-zsu 2011.09.07. 09:30:14

Tudod,nincsenek szárnyaim de ha lennének,akkor is angyal volnék,nem liba.
,
süti beállítások módosítása