Visszaszevasz

Friss topikok

@doktorbloghu

Linkblog

Utolsó kommentek

Címkék

admin (4) ajánló (4) ajánlott bejegyzések (2) akcitó (1) aszf (1) átállás (1) authorship (1) blog.hu (8) bloggazda (1) bloggerek (2) bloggerigazolvány (3) bloggerszövetség (3) bloghu (49) blogok (1) boldaldesign (1) bővebben link (1) buli (2) cemp (1) címkék (2) címlap (4) csr (1) design (2) desktop (1) developer error (1) digg (1) editor (1) előmoderálás (1) élő bolygónk (1) exitpopup (1) exit popup (1) export (1) facebook (5) feedek (1) fejlesztés (4) fejlesztések (29) felhívás (1) fizetett (2) föld (1) fotó (1) frontend (12) funkció (1) futás (1) galéria (1) goldenblog (2) gyerek (1) hatter (1) hellókarácsony (1) hibák (3) híradó (15) hirdetés (1) hr (1) https (1) i2 (3) import (1) inda (1) indanet (1) index2 (3) ingyen (1) instagram (1) játék (1) jobs (1) jótékonyság (1) kapcsolat (2) karácsony (1) kedvezmény (1) képbeszúrás (1) kiemelés (3) klímacsúcs (1) köldöknézés (1) költözés (1) köszönet (2) közléskényszer (1) közösségek (1) közösségi (1) leállások (7) lexikon (1) lexikonnyomat (1) licensz (1) meghívás (1) mobil (4) mobilsablon (2) mosolyka (1) napozz (1) nyereményjáték (1) olimpia (1) pályázat (1) pinterest (1) póló (3) post counter (1) promó (8) sablon (5) snippet (2) statisztika (1) sün (3) süti (1) szabadon felhasználható (1) szájbarágó (5) szavazás (1) szerepkör (1) tematikus nap (2) tovább link (1) tumblr (1) tunézia (1) twitter (1) új (1) új bloghu (9) unicef (1) vivcitta (2)

Köszönetnyilvánítás - meglepetést kaptunk a boldal design-tól!

2016.08.03. 13:03 Leni

Ma két meglepően stílusos, kartonba helyezett küldemény várt minket a blog.hu HQ-ban. Meg is mutatjuk nyomban hogyan kell nagy odafigyeléssel postázni valamit, ha pozitív hatást szeretnél kiváltani. És igen, nagyon sok múlik a részleteken. 

img_3599.JPG

A csomag, amiből kettő össze volt szépen papírral fogatva - foto by lenI

Ha nem lett volna a finom gombos lekötés lehet hívtuk volna azonnal a tűzszerészeket - hisz ki tudja mihez van kötve a spárga vége. De összeszedtük minden bátorságunk és az ollónk, hátha abból nem lesz baj és Jánossal ki is bontottuk a csomagot. Remek ajándékot találtunk benne a Istvántól aka boldaldesign.blog.hu-tól - aki újrafelhasználáson alapló design specialistaként ismert a blog.hu köreiben.

Szóval, kaptunk két szuper LEXIKON NYOMAT alkotást, ami egyébként sorszámozott volta miatt még lehet hogy aranyat is fog érni - ha másnak nem nekünk mindenképpen, miután az egyiken a blog.hu logója kapott helyett. Ezt holnap ki is függesztjük a fejlesztő csapat irodájának megfelelően kopár ámde biztonságos falára.

 

Lexikon nyomat blog.hu logóval - 16-os ám!

A cucc hátára nyomottak tanulsága szerint szinte teljes mértékben újrafelhazsnált anyagokbó készült - csak a ragasztó, egy csavar valamint a kapcsok kivételek, amivel a keret összeállítása történt.

boldaldesign.blog.hu lexikon nyomat galesz az indafotón nagyban is

Mi a blog.hu-nál ámulunk és bámulunk azon, hogy valaki ennyire kreatívan, szinte a semmiből alkotott egy ilyen tárgyat, amit szívesen akasztunk ki a falra, nem csak példaként, hanem mert tetszik, de nagyon. Már csak azért is, mert lehet tudunk még szerezni pár raklap elfekvőben levő Nagylexikont, amivel mást nem nagyon lehet kezdeni, mintsem újrafelhasználni. 

Köszönjük, hogy nálunk is találkozhat az ötletesség és a design a falon. Köszönjük a küldeményt! Igyekszünk megosztani is. 

Ha másnak is kedve akad hasonlókat alkotni, akár blog.hu logóval, akár a nélkül, akár lexikon lappal, akár a nélkül ne habozzon és küldje bátran, még van sok hely a falunkon.

Köszönettel,
blog.hu csapata

 

Szólj hozzá!

Címkék: design köszönet lexikon boldaldesign lexikonnyomat

A bejegyzés trackback címe:

https://szevasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr588932280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása